Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g alperce seco
- 60 g passas de uva
- 60 g figo seco
- 130 g água
- 160 g leite
- 160 g iogurte grego
- 20 g óleo de girassol
- 1 c. sopa de mel
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 600 g farinha p/ bolos, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1312.7 kJ / 313.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 63.2 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 367.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aveia no forno com chocolate negro e frutos vermelhos
30min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Bolachas de amendoim com chocolate
50min
Pão recheado com cebola e queijo
1h 35 min
Bolo de amendoim
35 Min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4h 30 min
Brownies de beterraba
45min
Bolo de laranja sem glúten
40min
Pão doce de pequeno-almoço
1h 30min
Pão de cenoura
1h 40min
Bolo de abacaxi e coco
1h
Brioche de abóbora
2h