Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 roter Chili, frisch, nach Wunsch entkernt
- 4 Stängel Koriander, frisch
- 1 EL rote Currypaste
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Salz
- 600 g Wasser
-
2
TL Gemüse-Bouillon Paste
veya 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Fischsauce
- 1 TL Reismehl
- 3 Stängel Zitronengras, frisch (je 1 Stück à ca. 6 cm), flach gedrückt
- 150 g Champignons, frisch, grosse Champignons halbiert
- 2 rote Peperoni (ca. 400 g), in Streifen (1 x 3 cm)
- 150 g Bambussprossen, aus dem Glas, abgetropft
- 400 g Pouletbrüstchen, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Kokosmilch
- Chilipulver zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1468 kJ / 352 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40min
Panang-Curry
45min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Thai Burger
30 min
Crevettencurry
35min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Meeresfrüchte Korma
40min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Grünes Poulet-Curry
55min
Thai-Nudelsuppe
35min
Pad Thai mit Poulet
20min