
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 roter Chili, frisch nach Wunsch entkernt
- 4 Stängel Koriander, frisch
- 1 EL rote Currypaste
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Salz
- 600 g Wasser
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
veya 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Fischsauce
- 1 TL Reismehl
- 3 Stängel Zitronengras, frisch (je 1 Stück à ca. 6 cm), flach gedrückt
- 150 g Champignons, frisch grosse Champignons halbiert
- 2 rote Peperoni (ca. 400 g), in Streifen (1 x 3 cm)
- 150 g Bambussprossen aus dem Glas, abgetropft
- 400 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen in Würfeln (3 cm)
- 400 g Kokosmilch
- Chilipulver zum Garnieren
- 1 Limette in Spalten geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 464.5 kcal / 1943.4 kJ
- Protein
- 27.5 g
- Yağ
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Lif
- 4.3 g