Cihazlar ve Aksesuarlar
鳳梨炒黑木耳
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約3公分)200 克
-
鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)70 克
-
白醋5 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
185.5 mg
Protein
1.2 g
Kalori
429.2 kJ /
102.6 kcal
Yağ
5.2 g
Lif
7.9 g
Doymuş Yağ
4184.5 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan