山藥蛤蜊蒸雞肉
TM6 TM5

山藥蛤蜊蒸雞肉

3.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 日式醬油
  • 535 克 水
  • 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
  • 15 克 鈕扣菇 ,泡軟
  • ½ 茶匙 糖
  • 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
748.3 kJ / 178.9 kcal
Protein
21.1 g
Karbonhidrat
12.6 g
Yağ
4.9 g
Doymuş Yağ
201 g
Lif
0.9 g
Sodyum
573.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler