Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 170 g Butter, in Stücken, kalt, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier (Größe M)
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 120 g Hartkäse, in Stücken
- 510 - 560 g rote Zwiebeln
- 30 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 125 g Crème fraîche
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Zucker
- 150 g Speckwürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2147 kJ / 513 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Coq au vin
3u.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Torta della nonna
3h 50min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50min
Tomatentarte à la Provence
55min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min