Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
40 - 45
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
veya 40 - 45 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten - 80 g Salz, unjodiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
4
frische Kaffir-Limettenblätter
veya 1 Stängel frisches Zitronengras, in Scheiben (5 mm) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 350 g Karotten, geschält, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Stück Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Paradeiser, in Stücken
- 60 g Misopaste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1h 35min
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1 Std.
Kimchi
74 Std. 15 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 Min
Asia Vinaigrette
5min
Bellinimark
1h 45min
Zitronen-Hummus-Nocken
45 Min
Korma Paste
1h 15min
Masala-Tee mit Cashewmilch
30 Min
Grüne Currypaste
25 Min
Gelbe Currypaste
20 min