Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
40 - 45
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
veya 40 - 45 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten - 80 g Salz, unjodiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
4
frische Kaffir-Limettenblätter
veya 1 Stängel frisches Zitronengras, in Scheiben (5 mm) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 350 g Karotten, geschält, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Stück Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Paradeiser, in Stücken
- 60 g Misopaste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paneer
3h 20 min
Ingwersalzpaste
30 Min
Confierter Knoblauch
27h 15min
Umami-Gewürzpaste
15 Min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Rasgula (Dessert)
30 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 Min
Tikka-Paste
1 Std.
Kimchi
74 Std. 15 Min
Currypulver
10 Min