Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 50 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 1 Rumpsteak (200 g), in Streifen (4-5 cm)
- 1 Zweig Rosmarin
- 120 g Cherry-Tomaten
- 40 g Kapernäpfel, eingelegt, abgetropft
- 70 g Rucola
- 1 Avocado, reif
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Limettensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 67 g
- Lif
- 9.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1 Std. 25 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45min
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 Min
Spargelsalat
20 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min