Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 50 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 1 Rumpsteak (200 g), in Streifen (4-5 cm)
- 1 Zweig Rosmarin
- 120 g Cherry-Tomaten
- 40 g Kapernäpfel, eingelegt, abgetropft
- 70 g Rucola
- 1 Avocado, reif
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Limettensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 67 g
- Lif
- 9.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1u.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1u.
Hähnchen Teriyaki
2h
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45min
Spargelsalat
20min