Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riso per sushi
- 50 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 2 fogli di alga nori (10x10 cm)
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di avocado maturo, la polpa a fette
- salsa di soia q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 41.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uramaki di salmone
2 godz. 30 min
Ravioli cinesi
1 godz.
Salsa agrodolce cinese
15min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 godz. 30 min
Pokè bowl al salmone
35 min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Hosomaki
2h
Hawaian Poke Bowl
35 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Sushi allo spada affumicato
55 Min