Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riso per sushi
- 50 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 2 fogli di alga nori (10x10 cm)
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di avocado maturo, la polpa a fette
- salsa di soia q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 41.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sushi donuts
50min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Ravioli cinesi
1h
Yakisoba con gamberi
30min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Sushi allo spada affumicato
55min
Pokè bowl al salmone
35min
Hawaian Poke Bowl
35min
Spaghetti di riso gamberi e verdure
35min