Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10 min
Tartar de buey
10 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30 min
Tiradito de lubina
15min
Crema de ostras
20min
Piernas de cordero con dos rellenos
2 godz. 15 min
Crema fría de tomate y albahaca
5min
Picantones con salsa de uvas
40min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Ceviche de pulpo
10 Min