Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 15 g de miel
-
manteca de cerdo para untar la masa
veya mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente
Relleno
-
380
g de leche
veya 380 g de agua - 180 g de sémola de trigo (semolina)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 500 g de requesón
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado (8 g)
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ cucharadita de canela molida
- 15 g de agua de azahar
- 100 g de naranja confitada cortada en dados de 5 mm
Formado y terminación
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Karbonhidrat
- 37.59 g
- Yağ
- 6.12 g
- Lif
- 1.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5 godz.
Pavlova
5 godz. 20 min
Islas flotantes
1h 45min
Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel
1 godz. 30 min
Bartolos
40min
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2h 45min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Bombones de gianduja
1u.
Crêpes con salsa de albaricoques y menta
50min
Stollen
2h
Pollo frito y gofres
4h 30min
Galette des Rois
1u.