Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 230 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 130 g Wasser
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Hähnchen
- 80 g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- 8 - 10 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 2 ½ EL Sesamöl
- ¼ TL Pfeffer
Nudeln und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 1 Prise Salz
- Sesamöl zum Beträufeln
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Gochujang (koreanische Chilipaste) zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min
Asia-Hühnersuppe
1h 20 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min