Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2913 kJ / 696 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1sa 20 dk
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Lamm-Kebab
35 min
Chicken Akhni
1sa 30 dk
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Sheek Kebab
1h 10 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h
Lamm Rogan Josh
1h 45 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Kofta Curry
1h 10 min