Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2913 kJ / 696 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Akhni
1h 30min
Pulled Tandoori Chicken
30min
Tamarinden-Paste
15min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20min
Lamm Rogan Josh
1h 45 min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Beef Madras
1h 30min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h