Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de viande d'agneau, coupée en dés
- 100 g d'oignon jaune
- 250 g de viande de porc maigre, dénervée et coupée en cubes
- 100 g de lard dégraissé, en tranches
- 50 g de vin blanc
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 oignons rouges, émincés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1260.8 kJ / 303 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1 Std. 35 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25min
Curry d'agneau aux petits pois, mangue, banane et pistaches
1h 30min
Scotch eggs
1h 25min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30min
Petits pains au porc (nikumans)
2 godz.
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2 Std. 35 Min
Sauce bordelaise
45min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Mole poblano
1h 45min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min