Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de viande d'agneau, coupée en dés
- 100 g d'oignon jaune
- 250 g de viande de porc maigre, dénervée et coupée en cubes
- 100 g de lard dégraissé, en tranches
- 50 g de vin blanc
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 oignons rouges, émincés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1260.8 kJ / 303 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Pain de viande à l'orientale
1 Std.
Bœuf Stroganov
55 min
Goulasch
50min
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2h 45min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Goulasch dans des bols de pain
2h 45min
Terrine de viandes express
1 godz. 5 min
La poutine
1h 35 min
Tourte aux pommes de terre et au thym
2h
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45min