Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g verse gember, in dunne plakjes gesneden
- 200 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 1 ½ el komijn, gemalen
- 2 el paprika, zoet
- 2 tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 2 tl koriander, gemalen
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 1200 g pompoen vlees
- 1000 g water
-
400
g witte wijn
veya 400 g water - 60 g tomatenpuree (isteğe bağlı)
-
4
volle tl groentebouillonpasta
veya 4 groentebouillonblokjes - 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 5 lente-uitjes
- 400 g room, elk type (van koemelk)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 218 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Geroosterde aubergines
Değerlendirme yok
Snel brood
1u. 15min
Courgettesoep met munt
35 min
Butternut en gembersoep
35 min
Pudding
15min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Romige courgettensoep
35 min
Appel en citroen krans
50 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Koken van basmatirijst
35 min