Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 100 g Studentenfutter
- 300 g Karotten, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
veya 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Koriander, frisch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Butter
- 250 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsecurry
1 godz.
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Gemüseeintopf
45 min
Chili non Carne
1 godz.
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 godz. 10 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min