Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 100 g Studentenfutter
- 300 g Karotten, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
veya 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Koriander, frisch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Butter
- 250 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mandel-Guetzli
40 Min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 Min
Brot mit Gemüse-Topping
40 Min
Linsenbraten
1h 55min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Pasta-Lauch-Topf
30 Min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 Min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45 Min