Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
veya ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11h
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 godz. 20 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain rustique
2 Std.
Pain au levain
8 godz.
Pain complet
4 godz.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain tessinois
1h 50min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min