Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
veya ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11h
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain ciabatta
1h 45min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Focaccia aux anchois
1h 45min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Pain paysan
3 Std.