Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de babeurre
- 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
- 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
- un peu de farine à pain pour fariner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain de mie
3 Std.
Pain rustique
2h
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Değerlendirme yok
Pain de campagne
2h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Petits pains au seigle
12h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain sandwich
3 Std.
Pain paysan
3 Std.
Mon pain de campagne maison
4h 40 min