Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de miel
- 300 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 sachet de safran en poudre (125 mg)
- 500 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 8 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Milanais
3sa
Carac (Tartelette au chocolat)
2sa
Pain paysan
3sa
Pain tessinois
1h 50 min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Papet vaudois
55min
Cake tyrolien automnal
1sa 20 dk
Rösti bernois
40 min