Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
veya 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Cake aux branches
1h 10min
Focaccia aux tomates
40 λεπτ.
Milanais
3ωρ.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau des rois
1h 55min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Pain paysan
3ωρ.
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20 phút
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min