
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 370 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 50 g de beurre coupé en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 12 g de sel
- 2 c. à café de sucre
La mise en forme
- farine bise pour le plan de travail et pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 110.4 kcal / 461.7 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Yağ
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Sodyum
- 234.9 mg