Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin
2u. 30min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Cuchaule
2u. 30min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min