Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Émincé à la zurichoise
50 min
Crème glacée aux fruits
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Mousse au thon
5min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Papet vaudois
55 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Croissants au jambon
35 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min