Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème glacée aux fruits
5 Min
Mousse au thon
5 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pain toupie rapide
40min
Croissants au jambon
35min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1sa 55 dk
Focaccia aux tomates cerises
2 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Tresse bernoise
1h 45min