Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
veya ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane rustico
2j
Dip di tonno
5min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Pizza frescolina
1sa 40 dk
Vellutata di pomodoro
10 Min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Succo disintossicante
Değerlendirme yok
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 godz. 30 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 godz. 45 min