Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
veya ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Riso casimiro
45 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Crostata alle mele
1h
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Değerlendirme yok
Crostata di mele
1h 15min
Tortine alle fragole
1h 15min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Focaccia alle olive
2h 20min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Salsa french dressing
20 min