Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
veya 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
veya ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
veya 20 g di strutto - 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pane paesano
3h
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizzette
1 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane a torciglione veloce
40 min