Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Maccheroni dell’alpigiano e cipolle croccanti
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele acidule, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura: 7 minuti)
- 40 g di farina
- 160 g di cipolle, a rondelle sottili
- 30 g di burro chiarificato
Composta di mele e finitura
- 25 g di succo di limone
- 20 - 40 g di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 45 g
Alternatif tarifler
Rösti alla bernese
40min
Crema Thermomix®
45min
Salsa french dressing
20 Min
Polenta ticinese
45min
Salsa olandese
Değerlendirme yok
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Fonduta moitié-moitié
Değerlendirme yok
Knöpfli
50min
Pane all'aglio
15 Min
Riso casimiro
45min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Treccia bernese
1h 45min