Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Maccheroni dell’alpigiano e cipolle croccanti
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele acidule, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura: 7 minuti)
- 40 g di farina
- 160 g di cipolle, a rondelle sottili
- 30 g di burro chiarificato
Composta di mele e finitura
- 25 g di succo di limone
- 20 - 40 g di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 45 g
Alternatif tarifler
Riso casimiro
45 Min
Knöpfli
50 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Condimento balsamico
Değerlendirme yok
Knöpfli
50 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Polenta ticinese
45 Min
Salsa olandese
15 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min