Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasaña boloñesa
2h 30 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Arroz caldoso
1h 15min
Almejas a la marinera
30 min
Mejillones al vapor (1000 g)
30 min
Dorada a la sal
35min
Calamares en su tinta
1h 5min
Sopa de pescado
55min
Gazpacho
10 min
Arroz a la cubana
1h
Bechamel
15min
Champiñones al ajillo
15min