Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Sirop citron-gingembre
15min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Sucre au romarin
5 Min
Palourdes au cidre
35min
Menu petit prix - Œufs mimosa aux sardines
2u. 35min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Moules marinières au gingembre
25 min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min