Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mimosas à la sardine
35min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 godz. 45 min
Moules au roquefort
40min
Marmite aux palourdes
1h 50min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Cuisson des bigorneaux
25min
Assiette de vanets
Değerlendirme yok
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Moules au curry
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules marinières
30 Min
Rognons de veau au xérès
25min