Cihazlar ve Aksesuarlar
黃金泡菜餡餅
Hazırlık 35 dk
Toplam 55 dk
10 塊
Malzemeler
-
中筋麵粉250 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
-
黃金泡菜250 克
-
豬絞肉250 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
油 少許,煎餅用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
8.1 g
Kalori
625 kJ /
149 kcal
Yağ
4.1 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
麵粉實驗室(上)
76 Tarif
Tayvan
Tayvan