Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
牛肉清湯
- ½ 茶匙 香菜籽
- ½ 滿茶匙 丁香
- 40 克 紅蔥頭
- 1 茶匙 小茴香籽
- 5 克 草果
-
⅛
枝 肉桂棒 (長約1.5公分)
veya 1 小撮 肉桂粉 - 5 克 八角
- 2600 克 水 (含川燙和煮高湯用)
- 300 克 牛筋膜肉 (塊狀,約6公分)
- 300 克 牛腱 (塊狀,約7公分)
- 80 克 白蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 10 克 薑 ,切片
牛肉河粉
- 1500 克 水
- 100 克 越式河粉 ,浸泡10-15分鐘備用。
- 50 克 新鮮豆芽菜
- 100 克 火鍋牛肉片
- 2 枝 新鮮薄荷葉 ,取葉
- 60 克 紫洋蔥 ,切絲
- 1 枝 香菜 ,取葉
- 5 克 小辣椒 ,切圈
- 2 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 2 茶匙 糖 ,依個人口味調整
- 1 大匙 魚露
- 10 克 檸檬汁
- 10 克 新鮮九層塔 ,取葉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 6046.9 kJ / 1446.6 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 204.4 g
- Yağ
- 47.8 g
- Lif
- 2.8 g