Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 700 g de carne molida
- 10 g de cilantro
- ½ cdita de curry en polvo
- ½ cdita de jengibre en polvo
- ¼ cdita de pimienta de cayena molida
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida
- 400 g de garbanzos cocidos, colados
- hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 1372.9 kJ / 326.9 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 15.6 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
5 Std.
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 godz. 40 min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles negros
25 min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1 godz. 15 min
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1 godz.
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 godz.
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min
Frijol con puerco
35 Min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 Min
Picadillo
25 min