Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 789 kJ / 188 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 1236 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lenticchie all'indiana
35 Min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2u. 40min
Patate speziate
1h 15 min
Patate svedesi
55min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Zucca al curry
45min
Stoemp (purea di verdure)
35 Min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Fagioli in agrodolce
35 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Purè di fagioli alla paprika
25 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min