Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 120 g açúcar
- 250 g leite
- 500 g farinha tipo 65
- 150 g manteiga
- 3 gemas de ovo
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de rum
- ½ limão, só o sumo
Recheio de queijo
- 500 g requeijão em pedaços pequenos
- 10 g açúcar baunilhado
- 10 g rum
- 1 gema de ovo
- ½ limão, só a raspa
Recheio de papoila
- 120 g sementes de papoila
- 15 g manteiga
- 40 g açúcar
- 150 g leite
- 1 c. sopa de rum
- ½ limão, só a raspa
Montagem
- 70 g farinha tipo 65
- 70 g farinha integral
- 100 g manteiga
- 50 g açúcar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Passas de uva q.b. p/ guarnecer
- Amêndoa s/ pele q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão branco
15h
Pãezinhos divertidos
2 Std.
Coroa de espelta
4 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão rústico
2 Std.
Suspiros vegan
2 Std.
Bolo de maçã
1 Std.
Bacalhau com vinho do Porto
45min
Bolo cru de cenoura
5h 30min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 Std. 20 Min
Tarte de maçã e pêra
2 Std.
Bolo de cenoura delicioso
50min