![Fions vendéens (ou flans maraîchins) Fions vendéens (ou flans maraîchins)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a6d8423-5a31-479c-8de3-6dd60bae1025/Derivates/b13ae786-1445-410a-9cf2-31db1d98087e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs au lait au caramel
55 min
Crème renversée au caramel
4hod. 50min
Croustade aux pommes
50min
Crème caramel
3 Std.
Mousse au caramel salé
4j 30 menit
Poires duchesse
12h 25min
Samoussas aux pruneaux, poire et chocolat
40 min
Terrine en mousse de fruits
4j 30 menit
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1h 30min
Charlotte au pain de mie
2h 30min
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
25min