Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte au beurre rouge
40 min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 godz. 20 min
Far breton aux pruneaux
2h
Caillebottes vendéennes
12 godz. 45 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Gâteau nantais
1h
Œufs au lait au citron
5h
Tourteau fromager
50 min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Œufs au lait
50 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Flan pâtissier
4h 25min