Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux épinards et citron confit
1 godz. 20 min
Mini-brochettes d'agneau aux fruits secs et semoule vapeur
1 Std. 5 Min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13h
Tian aux anchois, olives et romarin
1 godz. 20 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Langoustines aux fèves et pata negra
55 Min
Salade de calamar au fenouil
1 Std. 30 Min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2 Std. 50 Min
Pizza aux sardines
3 Std.
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1 Std. 5 Min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Daurade à l'ail
40min