Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 godz.
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 godz. 35 min
Soupe de moules à la citronnelle
55 min
Tarte Tatin au gingembre
1 godz. 40 min
Salade aux fruits de mer
30min
Tourtes au porc et champignons
1 godz. 30 min
Pizza blanche à la roquette
1 godz. 35 min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Pizza quatre saisons
1 godz. 35 min
Tortilla à la piperade
55 min
Pizza romaine
1 godz. 40 min