Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 80 g Weizen
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Weinsauerkraut, abgetropft, grob zerzupft
- 3 Eier
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 300 g Kasseler, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 760 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Grünkohltarte
2h
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Quiche mit Schinken und Spinat
1 godz. 20 min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Mini-Quiches mit Schinken
2h
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1h 15min