Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 godz.
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Bûche glacée multifruits
3h 30min
Bûche glacée menthe-chocolat
17h
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche glacée
8 godz.
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min