Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30 min.
Vitello tonnato
25h 30min
Bagna cauda
35 min
Agnolotti del plin
10sa 30 dk
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9hod.
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30 min.
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Capriolo alla valdostana
1ωρ. 45 λεπτ.
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30 min.