Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Uva e stilton ai pistacchi
15 Min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 godz. 20 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Merluzzo in salsa aioli
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min