Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa selinuntina
15 min
Polpette danesi
50 min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Muffin alle castagne
25 min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1 godz.
Girelle alla cannella
4h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Moqueca
1 godz. 20 min
Salsa di cipolle e mele
30 min