Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Budino allo zafferano
- 150 g di zucchero
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 550 g di latte intero
- 40 g di burro
Salsa ai lamponi
- 300 g di lamponi freschi
- 100 g di zucchero
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate
- foglie di menta fresca, a piacere per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coulis di frutta
10min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 godz. 20 min
Semifreddo al tè verde
5h
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Trancetti ai cereali, yogurt e lampone
9 godz. 10 min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Coulis di fragole
20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h