Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Budino allo zafferano
- 150 g di zucchero
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 550 g di latte intero
- 40 g di burro
Salsa ai lamponi
- 300 g di lamponi freschi
- 100 g di zucchero
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate
- foglie di menta fresca, a piacere per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coulis di fragole
20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Coulis di frutta
10 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30 min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Lemon meringue pie
3h
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min