Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
veya 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranes Graupenrisotto mit Sous-vide-Lachs
50min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40 min
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 godz. 30 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35min
Bolognese classico
5u.
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45 min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35min
Kirsch-Spekulatius-Eis
5min