Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
veya 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.