![Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2abbc3f2-ec64-47cb-af82-c671d6555bc7/Derivates/e3798ede-46b6-442d-8cb9-80a2bece4fac.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 oz water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 12 oz penne pasta, dried
- 8 oz cooked turkey meat, cubed or pulled
- 8 oz asparagus, cut in pieces (1 in.), woody ends removed
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- ¼ tsp dried chili flakes (isteğe bağlı)
- ½ oz fresh parsley (leaves only)
- 2 oz olive oil
- 6 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz goat cheese, crumbled
- 2 oz baby arugula
- lemon zest, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Pesto Tagliatelle
1u. 5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
White Fish Salad
35 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Greek Stuffed Chicken
1ч. 35 мин.
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min