Cihazlar ve Aksesuarlar
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (isteğe bağlı)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
33 g
Kalori
2732 kJ /
653 kcal
Yağ
26 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
70 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thankful for Leftovers
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Southwest Quinoa
40 dk
Fish Carnitas
20 dk
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 dk
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 dk
Maple and Mustard Salmon
20 dk
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 dk
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2sa
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 dk
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 dk
Salmon and Lemon Rice Salad
40 dk