Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
veya 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30min
Pastel de calabacita
1 Std. 15 Min
Keppe de quinoa
1 Std.
Scones de calabaza y kale
1 Std. 30 Min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Ratatouille
40min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min