Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blätterteig
- 150 g Butter, in kleinen Stücken
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Salz
Füllung und Fertigstellung
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 200 g Sauerkraut, konserviert
- 20 g Tomatenmark
- 80 g Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
100
g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
veya 100 g Seelachsfilets, frisch, in Stücken (2 cm) - 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Gefüllte Blinis
55min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min