香炒全鱼

香炒全鱼

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
2 人份

Malzemeler

  • 新鲜黄尾鱼 (约2条小鱼,长约18-20公分),清除内脏和去鳞,清理干净并用厨用毛巾拍干
    500 克
  • 2 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    100 克
    100 克 味醂
  • 酱青
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 15 克
  • 麻油
    25 克
  • 新鲜姜 切片
    15 克
  • 青葱 ,切葱花
    2 小支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2877 mg
Protein 59 g
Kalori 2466 kJ / 589 kcal
Yağ 25 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...