Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
Guacamole
15min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 min
Alfredo Sos
35 min
Domatesli Risotto
30 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 Std. 55 Min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 godz. 10 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min