Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35min
Haydari
10min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Somon Tartar
10min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Rokalı Pesto
10min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Pirinç salatası
1h
Muhammara
10min