Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karides Sote
10min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Çilekli Cin Fizz
10min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Spagetti Carbonara
40 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Turplu krem peynir
10min
Domatesli Risotto
30 min
Muhammara
10min
Mantarlı Risotto
40 min