Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Değerlendirme yok
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Somon Tartar
10 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Avokadolu Humus
15 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 Min
Kremalı Viski Likörü
15 min