Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g çiğ karabuğday
- su, ıslatmak için
- 125 g fındık
- 300 g yulaf gevreği
-
80 - 120
g bal (bk.öneri)
veya agave şurubu - 50 - 80 g Hindistan cevizi yağı
- 20 - 25 g kakao
-
50
g kurutulmuş kurt üzümü
veya kuru meyve, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 21 g
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş bezelye
20min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Glütensiz Kabartma Tozu
5min
Badem Sütü
6h 10min
Ketojenik Krakerler
1h
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Vegan Vişneli Cheesecake
8h
Yulaflı Kurabiye
1h 5 min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Glütensiz Brownie
45 Min