Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 1380 g Wasser
- 170 g Roggenmehl Type 1150
- 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Bearbeiten
- 30 g Weißweinessig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 15 g Salz
- 2000 g Kasseler, ohne Knochen
- 10 Prisen Muskat
- 8 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4042 kJ / 966 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffelklöße
25 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Böhmische Knödel
1h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min
Sauerbraten
72 Std.
Eiersalat
50 min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2 Std.
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1 Std. 10 Min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min