Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g chícharos secos
- 150 g broa de milho cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 20 g salsa
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 3 ovos
- 1000 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 200 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1804.8 kJ / 431.4 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1583.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Arroz de grelos
45min
Esparregado de feijão-verde
45min
Arroz de favas e enchidos
40min
Caldo de bacalhau e brócolos
30min
Tiborna de cogumelos e legumes de outono
24 Std.
Bolinhos sem bacalhau com migas à moda da beira
55min
Meia-desfeita da avó Anica
35min
Bolo de curgete e cacau
24 Std.
Misturas
1h
Bacalhau gratinado com couve
1 godz. 35 min