Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g chícharos secos
- 150 g broa de milho cortada em pedaços
- 100 g cebola
- 20 g salsa
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 3 ovos
- 1000 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 200 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1804.8 kJ / 431.4 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1583.5 mg
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças e feijão branco
35 Min
Sopa de rama de rabanete
40 min
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40 min
Favas com coentros e ovos escalfados
1h 5min
Carapaus alimados
24h
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 min
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Caldeirada de bacalhau
40 min
Caldo-verde com couve-flor
30 min
Pipis
1 Std.