Uyumlu sürümler
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Verdure ripiene
1h 20 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25 min
Torrette di patate ai broccoli
1 godz.
Burger piselli e ricotta
35min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Sformatini di verdure
50min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min