Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle

Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle

4.4 37 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
  • 30 g di mandorle pelate
  • 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • ½ cucchiaino di sale
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di fagiolini verdi freschi
  • 500 g di patate a fette 4-5 mm
  • 500 g di acqua
  • 200 g di scamorza a fettine
  • 70 g di latte
  • pomodori q.b. per servire

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 17.4 g
Kalori 1574.5 kJ / 376.3 kcal
Yağ 26 g
Karbonhidrat 18.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...