Uyumlu sürümler
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Strudel di verdure
2h
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15min
Fagottini di melanzane
1 godz. 45 min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1h 10min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h