Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 38.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 Std.
Leek and tattie soup
40 Min
Maccheroni cheese
55min
Zuppa di baita
45 Min
Zuppa di latte
30 Min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 Min
Zuppa Thenthuk
1 Std.
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Porri in crema delicata
35 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min